Hordern House

The clients vision was to convert an old warehouse into a private, high end, rare book collectors emporium. Busatti Studio brought it to life with a beautiful, practical and inspiration workspace. The look of the existing external steel framed windows was the basis of the design however was too costly for this project. QVS came up with a painted
aluminium substitute, which was manufactured by hand to give a similar appearance but at the fraction of the cost. The outcome went above and beyond the clients expectations.
The build had certain constraints due to the floors above and below the tenancy being occupied. That meant we had to restrict our noise works to set hours of the day. This
would usually present challenges with subcontractors who do not have a can do attitude. For QVS, our 30 plus years of trading history has built excellent relationships with our
subcontractors and hence restricted working hours were ever an issue.

View More Project

ALSPEC SHOWROOM

Norwest Productions

Sydney Cardiology

VIEW more ProjectS